A Sepsibükszádi Ifjúsági Szervezet (BIFISZ) 2011. decemberében első alkalommal kézműves vásárt szervez, ezáltal járulva hozzá a község lakóinak adventi készülődéséhez. Szeretettel várjuk mindazon helyi lakósok jelentkezését, akik termékeikkel, terményeikkel részt vennének adventi vásárunkon.

Mi biztosítjuk a helyet, Önök hozzák a szőtt, varrott, fonott, kötött, horgolt, fúrt-faragott termékeket, az otthon elkészített füstölt szalonnát, sonkát és oldalast, disznófősajtot, finom süteményt és háziszőttes pálinkát, lekvárt és mézet, karácsonyfadíszt vagy ajándéktárgyat – azaz olyan dolgokat, amelyekkel gazdagabbá, szebbé tehetjük az ünnepet.

Bővebb tájékoztatásért, jelentkezésért forduljon Ájgel Ágnes-hez (BIFISZ elnök) a 0724-817865 telefonszámon vagy az ajgelagnes@yahoo.com e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2011. november 30.

 

Mutassuk meg értékeinket!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr83375263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása