BIFISZ 2009.08.15. 16:10

Ifjúsági tábor

A sepsibükszádi ifjúsági szervezet és a római katolikus plébánia augusztus 2—5. között már negyedik alkalommal szervezett tábort a település gyermekei, fiataljai számára.

Az idei rendezvénynek, melyen 43-an vettek részt, a Máltai Szeretetszolgálat mikóújfalusi táborhelye adott otthont. A tábor célja, hogy a gyermekek új élményekkel, ismeretekkel gazdagodjanak, megismerjék a közösségi lét örömeit, a szervezők pedig mindemellett a társadalom javát szolgáló önkéntes munka szépségeire kívánták felhívni figyelmüket. Zene, táncoktatás, elmélkedések a lelkipásztor vezetésével, szentmisék, kézműves-foglalkozás, tájfutóverseny, vetélkedők, csapatépítő tevékenységek, ismeretfejlesztő játékok — mind szerepeltek a programban. Köszönet a nyújtott támogatásért a Communitas Alapítványnak, a helyi vállalkozóknak, szponzoroknak. (Ájgel Ágnes)

BIFISZ 2009.08.11. 14:31

Rólunk

A Sepsibükszádi Ifjúsági Szervezet (BIFISZ) a településen élő fiatalok érdekképviseletével foglalkozó, államtól és politikai pártoktól független, 2006. március 29-től hivatalosan működő ifjúsági szervezet.
A Szervezet alaptevékenysége a fiatalság érdekképviselete mellett, kultúrális, hagyományőrző, szórakoztató - és sporttevékenységek, táborok szervezése minden korcsoport számára. Célunk a település fejlesztésének elősegítése, életének fellendítése, a fiatalok közösséggé formálása, valamint a programok révén tartalmas, szórakoztató kikapcsolodás biztósítása az érdekelteknek.
A BIFISZ non-profit szervezet, programjait és tevékenységeit a helyi önkormányzati támogatásokból, pályázatokból, szponzorok és donátorok adományaiból biztosítja.


Elérhetőségek


Ájgel Ágnes - elnök
Tel. 0724-817865
E-mail: ajgelagnes@yahoo.com

Molnár Izabella - alelnök
Tel. 0747-636790
E-mail: izabella_molnar@yahoo.com

Kádár Ildikó - kapcsolattartó
Tel. 0746-841992
E-mail: ildiko86@yahoo.de
 

süti beállítások módosítása