Az idén is megszervezésre került harmadik Háromszéki szabadegyetemnek lelkes résztvevői voltunk. A rendezvény július 13-17 között kapott helyet a zabolai Csipkésben. Nagy reményekkel és kedvvel léptük át a tábor kapuit, ahol a régi jó ismerősök meleg fogadtatással vártak. Ez idő alatt beolvadtunk a táborra jellemző közösségi kultúrába. Csapatokban való részvétellel fejlesztettük magunkat és tettünk szert oly sok hasznos információra. Itt lehetőségünk adódott bepillantást nyerni különféle szakterületek témakörébe: szerelem és párkapcsolat, online szörfözés, társadalom, jövőkép, kisebbségi kultúra, összefogás, gazdaságpolitika és még sok hasonló színes téma várta az érdeklődőket. Az előadások színvonalát olyan nevek emelték, mint Kelemen Hunor, Tamás Sándor, Antal Árpád stb.

Az idei tábor főtémája Háromszék turizmusának fejlesztése. Ebbe a témakörbe forgott a mindennapok versenysorozata, amelyek megoldásra vártak. A résztvevők különféle lehetőségeket gondoltak ki a fejlesztést illetően. És mint minden tábor végén, itt is díjazva volt a legötletesebb lehetőség. A „kupát” a Willa Vitae Wellness élményközpont elképzelése nyerte. A megálmodott központ színes kínálata igencsak megnyerte a zsűrit. (Iza)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr453197742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása