BIFISZ 2011.09.02. 13:28

Úszótábor

A Medgyesi MADISZ-nak köszönhetően 2011. július 8. és 14. között a HÁRIT öt tagja részt vehetett a Szeben megyeiek által szervezett úszótáborban Szentegyházán. Háromszéket képviselve az eseményre a BIFISZ négy tagja (Orsi, Csenge, Gergő, Levi) vett részt és egy lelkes anyuka, az ifjúság segítője (felügyelő szerepben).
A megérkezés után kiderült, hogy külön szobát kapunk. Az elhelyezkedés után máris kezdődött az ismerkedés különböző játékok segítségével, és a válogatás a saját beismerés szerinti úszócsoportok megalkotásához. A délutáni órákban, pedig már megkezdődött a tábor fő céljának tekintett úszásoktatás. Az első pár napban egyetlen úszótanárnő és az ő párja, segítője segítségével tanulhattunk vagy fejlődhettünk a vízen maradás és haladás terén. A tábor felétől már délelőtt két tanárral rendelkeztünk, az első felében a táborban résztvevő körülbelül negyven résztvevővel foglalkozó Katával és az újonnan érkezett Szabolcs tanár úrral. Az új tanár a jó úszókat oktatta, míg Kata a kezdőket és haladókkal foglalkozott. De ez csak délelőtt volt így, az esti órákban a jók felügyelt körülmények között ugrálhattak és úszkálhattak. Szerdán csak este volt egy kis úszás, mert kirándulni voltunk a Szeltersz- völgyében, ahol megcsodálhattuk a tájat és szomjunkat különböző borvízforrásokból olthatták. A szabad foglalkozásokon játszhattunk és estenként, délutánonként az ebéd és a vacsora után bemutatókat tartottak. A késő esti órákban buliztunk vagy filmet néztünk. A végén könnyek közt búcsúztunk a táborban szerzett új barátoktól.
A táborban sikerült meg tanultunk vagy tökéletesebbé tenni az úszást, és rengeteg új barátot szerezhettünk. (Levi)


Bővebb információk: http://http:/medgyes.ro/uszotabor-beszamolo


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr523197681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása