Május az az ünnep számunkra, amikor legalább egyszer megpróbáljuk díszbe öltöztetni szívünket és kifejezni azt az önzetlen szeretetet édasanyánk iránt, amellyel ő is születésünk óta elhalmoz bennünket. A szervezet fiataljai és az iskola egyes diákjai odaadással készültek az ünnepre, amelyre május 22-én került sor településünk vendégházában. Az ünnepség keretén belül elhangzottak gondolatok és minden idők legszebb édesanyáról szóló versei. Az ünnep hangulatát megerősítvén hálaadó és érzelemkifejező dalok csendültek fel.
Az ünnep keretében köszönetet mondtunk és hatalmas hálánkat fejeztük ki a szervezet egyik frontemberének, László Mónikának, aki sok évi munkájának is köszönhetően egy éves önkéntes munkában fog részt venni a nagyvázsonyi Fekete- Sereg szervezetében.
Isten éltesse az édesanyákat és Mónikának nagyon sok örömet és minden elképzelhető jót kívánunk útravalóul. (Krisztina)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr622943167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása