2009. október 16-18-án Csernátonban "Építsük Háromszéket" cím alatt ifi képzésen vettünk részt P. Csabával együtt, többek között az ILLISZ, a BETISZ, az SMDSZ, a SZIK, a FIMIKE, SZIT és az Europe Direct társaságában.
Péntek délutántól vasárnap délig tartó programsorozat ismerkedéssel, játékokkal és fergeteges bulikkal volt fűszerezve. A társaság, aki a hétvégére összeverődött nagyon jó barátságot kötött, és sok hasznos információkkal gazdagon térhetett haza vasárnap délután.
Elmondhatom nagyon kellemesen telt a csernátoni hétvége számomra és sok új dolgot tapasztaltam és tanultam. (Mónika)

 



 

Kellemes és tartalmas hétvégét töltöttünk együtt 2009. okt. 9-11. között a benedekmezői táborban a Szentgyörgyi Ifjusági Tanács szervezésében, ahol P. Csabával és F. Szendével együtt képviseltük a BIFISZ-t. Több ifjúsági szervezet képviseltette magát: HVM, EMI, SZIK, BIFISZ, SZIT és további diáktanacsok tagjai. A sokféleségből hamar egység lett az ismerkedő és kapcsolatteremtő játékoknak köszönhetően. Érdekes programok voltak, melyeknek célja az ismerkedés és a jó hangulat megteremtése volt. Csapatokat alakítva játékokkal töltöttük a napot, este pedig hangulatos bulival zártuk a napot. Sok új ismeretséget köttünk, betekintést nyerhettünk más ifjúsági szervezetek életébe, munkájába.  (Lóri)

süti beállítások módosítása