BIFISZ 2010.12.26. 17:43

Üdvözlet


 
 
 
"Kívánj mindenkinek Boldog ünnepet,
Békét, gazdagságot, igaz Életet,
Ma este legyen szívedben a Béke,
Így az Isten is vigyázz Ünnepedre!"
 
  
 
 
 
 
A BIFISZ áldott, békés ünnepeket és boldog új évet kíván!

 

Huni és jómagam vehettünk részt e képzésen 2010. december 10-11én a sepsiszentgyörgyi Szt. Jószef plébánián.
A Főegyházmegyei Ifjúsági Lelkészség kezdeményezése volt, amely számos fiatalt megmozgatott már. Jővőépítő program volt ez a képzés a fiatal generáció számára, és nem hiába viselte a "Gondolkodásunk féregtelenítése" cimet, hiszen a 2 napos képzés e köré épült. Nagyon színes 2 napnak néztünk elébe, volt ismerkedés, érdekes játékok kint a hóban, filmnézés, késő éjszakába nyúló "maffiázás" és izgalmas beszélgetések.
Nem feledem Rezső és Barni atya szavait: "Ahogyan gondolkodsz úgy élsz" és "Ahogyan élsz úgy gondolkodsz".
A képzés második napja szentmisével zárult és egy óriási adag "pozitív gondolatok" töltettel, amelyért nagyon hálásak vagyunk Barni és Rezső atyának, na meg nem utolsó sorban Zsoltnak, a hangulatért és a játékokért. (Mónika)

 

E jeles esemény első alkalommal került megrendezésre a sepsiszentgyörgyi Park vendéglőben a HÁRIT, HITI és a Szentgyörgyi Ifjúsági Klub szervezésében.
2010. december 4-e volt az a nap, amikor a megye 22 ifjúsági szervezete, valamint a legaktívabb önkéntesek elismerésben részesültek.  Jómagam is a BIFISZ részéről hozzátartozhattam azon 22 háromszéki önkénteshez, akik oklevélben részesültek. Nagyon köszönöm mindenkinek.
A rendezvény nagyon jóra sikeredett.  Közel 100 személy koccintott egyszerre, ezzel kívánva egymásnak sikerekben gazdag jövőt. (Mónika)

 

 

süti beállítások módosítása