A 2010. augusztus 12-14 között, Sepsibükszádon lezajlott ifjúsági tábornak a mottója: “Minden közösség alapja a barátság”. Ennek egyik legkiemelkedőbb momentuma a közös kopjafa állítás volt Nyergestetőn, amelyet a táborban részt vevő közel 70 sepsibükszádi, nagyberki és berhidai fiatal barátságuk és összetartozásuk jeleként állított fel.
A videót készítette: Pápai Zoltán. Hálás köszönet érte.
 
Videó megtekintése az alábbi link alatt:
 

 

                                                          Követve a kis hagyományainkat, most sem maradhatott el csapatunk közös karácsonyi színdarabja a templomban.
2010. december 24-én, az éjféli szentmise előtt mutattuk be kis történetünket. Ilyenkor mindannyian tudjuk, hogy karácsony éjjel minden és mindenki egy picit szebbé és jobbá lesz, szeretet és összetartás költözik a szívekbe. Ez lett volna röviden és tömören a mondanivalója is az előadásunknak, amelyet a már jól összekovácsolódott közel 30 fős társaságunk mutatott be.
Folytatva a karácsonyi hangulatot, szentmise után a hittanteremben "angyalkáztunk" és bonuszként kaptunk az Angyaltól egy óriási BIFISZ-feliratos tortát is, amit közösen elfogyasztottunk.
Jómagam és a BIFISZ nevében így utólag is kivánok mindenkinek, minden elképzelhető jót és sok sikert az Új Évben! (Mónika)
 
süti beállítások módosítása