A Budapesttől 30 km-re fekvő Vasad községben június 4-5-6-án kerültek megrendezésre a VIII. Falunapok. Sepsibükszád fúvószenekara, az énekkar és a BIFISZ is meghívást kapott a 3 napos eseménysorozatra. Egy egész “busz-nyi” ember indult utnak 3-án éjszaka, izgalmakkal és lelekesedéssel fűszerezve.
Csodálatos volt a fogadtatásunk, a helyi lakósok nagyon barátságosak és kedvesek voltak. Pénteken lépett föl az énekkar, szombaton szerepelt a BIFISZ és a fúvószenekar is. Említésre méltó, hogy hazahozta községünk a focitornán szerzett I. helyezést és a főzőverseny IV. díját is. Vasárnap is csodás volt, hiszen a főváros volt a célirány. Jártunk az országházában, a Mátyás-templomban és a Buda-i várban is. Mindvégig éjszakába nyúló esték, koncertek és bulik voltak, amiből igazán kivette a részét a csapat :)
Élménydús és nagyon kellemes hétvégében volt részünk, amit nagyon köszönünk a vasadiaknak. (Mónika)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr942071497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monikk 2010.06.15. 14:22:33

Szuper hetvege volt!!!
süti beállítások módosítása