BIFISZ 2010.03.21. 12:03

Játékest

Szombaton egy pár játékkal tarkított estét terveztünk be magunknak. Volt humor és komolyság, lazítottunk, de ki is értékeltük a tavalyi évet. Megállapítottuk, hogy egy tevékeny, gazdag év van mögöttünk. Ezt a szintet szeretnénk idén is tartani, folytatjuk a már jól bevált rendezvényeinket, de ezek mellett újak is megszervezésre kerülnek. Javaslatok terén nyitottak vagyunk, írjatok, keressetek, gyertek ötletekkel (bi_fisz@yahoo.com címre, vagy a kommentekhez)! (Ágnes)

BIFISZ 2010.03.16. 21:35

Március 15.

Ezen a napon a magyar szabadságharc kitörését ünnepeljük. Nemzetünk szabadság szeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki.
Úgy gondoljuk ezen a napon ott a helyünk az ünneplők körében, de nem csak részvevőkként, hanem szervezőkként is bekapcsolódunk a rendezvénybe. Először is szentmisén vettünk részt és ezt követően koszorúkkal és virágcsokrokkal emlékeztünk hőseink emlékművénél. Később a kultúrotthonban folytatódott az ünnep, ahol az óvodások, iskolások és a fúvószenekar előadása után mi részleteket olvastunk fel Petőfi naplójából és egy palotás tánccal is megfűszereztük az ünnepi hangulatot.

"Régi idők kopjai alatt alussza álmát az én népem, mohos temetőkben vadvirággal takart padmolyos sírokban, szép madárszó mellett. Egy az élet a föld fölött és a föld alatt. És adjunk életet az életnek itt a föld fölött. Budapesttől Segesvárig, Temesvártól Világosig, életet a föld fölött, hogy nyugalmunk legyen a föld alatt." -Nyírő József -  (Mónika)

 

süti beállítások módosítása