“ Mert álom kell, hogy gyermek maradj az életben.
 
A lassan már hagyománnyá érlelődő esemény, idén előszőr a BIFISZ szervezésében zajlott le, amelynek kulcsfogalmai nem csak a címben élnek ma már, hanem megszületett a jelenlevők szívében is.
Az eseményre lázasan készülő ünneplők körét bővítette a szervezet fiataljainak közreműködése is, akik beavatták a fiatalokat a „felnőttek világába”, ugyanakkor pár gyerekkori pillanatot is felidéztek a köszöntésük során.  Együtt, fokozatosan tánclépések kíséretében léptek túl a gyerekkor küszöbén és hálaadó szövegekkel léptek át a felnőttek világába.
A nagykorúvá nyilvánított fiatalok köszönetet mondtak szüleiknek, volt pedagógusoknak a nevelésért, kitartásért és a sok fáradozásért. Lelkes fiataljaink meglepetéssel készültek az ünnepeltek számára. Ez alkalommal egy dal és útravalóul egy kis mese volt a repertoár szerves része. Az ünneplést pezsgős poharak koccanása és kis buli zárta. Isten éltesse az ünnepelteket! (Krisztina)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr123197685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása