BIFISZ 2009.08.15. 16:10

Ifjúsági tábor

A sepsibükszádi ifjúsági szervezet és a római katolikus plébánia augusztus 2—5. között már negyedik alkalommal szervezett tábort a település gyermekei, fiataljai számára.

Az idei rendezvénynek, melyen 43-an vettek részt, a Máltai Szeretetszolgálat mikóújfalusi táborhelye adott otthont. A tábor célja, hogy a gyermekek új élményekkel, ismeretekkel gazdagodjanak, megismerjék a közösségi lét örömeit, a szervezők pedig mindemellett a társadalom javát szolgáló önkéntes munka szépségeire kívánták felhívni figyelmüket. Zene, táncoktatás, elmélkedések a lelkipásztor vezetésével, szentmisék, kézműves-foglalkozás, tájfutóverseny, vetélkedők, csapatépítő tevékenységek, ismeretfejlesztő játékok — mind szerepeltek a programban. Köszönet a nyújtott támogatásért a Communitas Alapítványnak, a helyi vállalkozóknak, szponzoroknak. (Ájgel Ágnes)

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr821311352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kingee 2009.08.20. 14:20:17

Jó volt a szervezés!

lory93 2009.11.25. 20:47:42

nagyon cukee volt ez a tabor:):):)
süti beállítások módosítása