Lassan hagyománnyá kezd válni településünkön a 40 és 50 évesek kortárstalálkozójának megszervezése. Idén az 50 évesek találkozója július 26., míg a 40 éveseké augusztus 22.-ére esett.


Fiataljaink aktivitása révén sikerült ezen ünnepeket színesebbé, hangulatosabbá varázsolni. Mindkét találkozó a hely iskola udvaráról indult, ahol a régen látott arcok, gyerekkori barátok üdvözölték egymást. Az osztályfőnöki óra után az ünnepeltek ellátogattak a temetőkbe, hogy elhunyt kortársaikra együtt emlékezzenek. Ezt követte az ünnepi szentmise, ahol a BIFISZ tagjai szavalatokkal, elmélkedő szövegekkel, zenével köszöntötték őket. A szentmise végeztével a díszes társaság ebédre, hajnalig tartó mulatságra vonult, ahonnan ismételten nem hiányozhattak fiataljaink, hiszen két tánccal sikerült megörvendeztetniük a jelenlevőket. Ez alkalommal tangó és walzer volt a műsorszám. Az ünnepség éjjelbe nyúló vigadozással, tánccal ért véget. Isten éltessen minden ünnepeltet!    (Ájgel Krisztina)



 

A bejegyzés trackback címe:

https://bifisz.blog.hu/api/trackback/id/tr631346751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monikk 2009.11.02. 11:40:20

...mindenki milyen csinos...:)

izabell89 2009.12.09. 20:13:59

Az elnokasszony a kakukktojas:P
süti beállítások módosítása